Activitats

Actualment el Museu del Pessebre de Catalunya obre tots els caps de setmana de l’any, i per Nadal ofereix activitats presencials destinades a infants i vinculades a associacions de Montblanc com la Unió de Botiguers o Els Pastorets.

Per la Nit de Museus es preparen esdeveniments per formar part de tots els museus del país, que en aquesta ocasió especial aprofiten per celebrar de forma lúdica la seva tasca amb tots els públics.

En aquest espai en línia també podeu trobar activitats per fer des de casa o per preparar la vostra visita abans de venir a veure’ns.

En els últims mesos també hem estat preparant l’Escola/Taller amb l’objectiu d’obrir les seves portes ben aviat per tots els que vulgueu venir a formar-vos-hi.

VISITES ACOMPANYADES A LA CARTA

Vols venir al Museu del Pessebre de Catalunya i conèixer els secrets que s’hi amaguen? De la mà del nostre equip col·laborador t’explicarem per què hi ha una parra de vinya a la façana, com es fan les figures i els diorames o per què dins del museu s’hi poden veure les estrelles. La millor manera de treure el màxim profit del recorregut!

Escriu-nos a informacio@museudelpessebre.cat o truca’ns al 660 763 645 i reserva la teva visita el dia i hora que et vagi més bé.

Un lloc segur

Troba els ratolins