Sabíeu que en el Museu del Pessebre de Catalunya també hi podeu aconseguir figuretes, llibres i complements de pessebres?

A la botigueta de la recepció de la planta baixa del Museu del Pessebre de Catalunya, de Montblanc, hi podreu trobar tot el que necessiteu per confeccionar o obtenir els personatges del vostre propi pessebre. O també podeu complementar-ho amb llibres vinculats amb aquesta temàtica o amb d’altres dedicats a diverses vessants artístiques i artesanals. També hi podeu adquirir llibres, llibretes i petiteses pels infants o menuts.

Us podeu firar amb figures d’escultors pessebrístics, com dels germans Castells Badia (Barcelona), de la Gemma Bertran (Barcelona), de la Montserrat Ribes (Castellar del Vallès), d’en Josep Vives (Castellterçol), reproduccions d’Andreu Muns (Sitges), o de miniatures de Frederic Sancho (Corbera de Llobregat).

També trobareu vegetacions construïdes amb metall d’Artesania Bertran (Barcelona) i properament també hi podreu obtenir els emblemàtics Caganers del Museu del Pessebre de Catalunya.

La recepció i botiga del Museu del Pessebre de Catalunya ha estat impulsada amb l’ajuda, col·laboració i empenta de la Fundació Martí L’Humà – Tot Conca i també de la Diputació de Tarragona (Departament de Cultura).