El Museu del Pessebre de Catalunya participa del Festival Respira Montblanc

Montblanc tindrà el maig vinent el seu propi festival turístic. L’Ajuntament de Montblanc i l’associació Respira Montblanc han posat en marxa el Respira Montblanc Festival, que se celebrarà els dies 20, 21 i 22 de maig. Vol ser un gran aparador de les activitats turístiques que habitualment es duen a terme al territori i, de pas, afavorir l’activitat als allotjaments i restaurants del municipi. 

Durant els tres dies s’ha programat un ventall de 35 propostes molt variades, tant pel que fa al contingut com als públics als quals s’adrecen. A més, no només tindran lloc al terme municipal de Montblanc, sinó que també se n’han previst a Barberà de la Conca, Blancafort i Vilaverd. Tindran un gran protagonisme les passejades, potenciant les experiències a l’aire lliure. N’hi ha moltes de previstes i són ben diverses: sobre flora, sobre astronomia, sobre geologia urbana, entre vinyes, pel nucli medieval, a peu, a cavall, amb carruatge, amb nens, amb tast de vins, per vies ferrades, etc.

També hi haurà activitats més reposades: tallers familiars de figures de pessebre, de pintures rupestres, de molins medievals, de cuina, de ioga, tastos de vins, etc. La major part de les propostes tenen l’aforament limitat i se’n pot fer la reserva anticipada a través de www.respiramontblanc.cat, on també es trobarà el programa definitiu. El festival servirà per donar a conèixer les activitats impulsades pel projecte Respira Montblanc, una iniciativa nascuda per donar a conèixer el territori de Montblanc i els seus voltants.

Llegeix la notícia a Descobrir.cat

Coneix tota la informació a sobre el Festival Respira Montblanc